Connect with us

Hír

Chase Young végre közel a visszatéréshez

Chase Young tavaly novemberben szenvedett komoly térdsérülést, a felépülése pedig kissé elhúzódott és még mindig nem épült fel teljesen – viszont már közeledünk ehhez a ponthoz. A korábbi 1/2-es játékos most hétvégén találkozik egy térdspecialista orvossal annak reményében, hogy jövő hétre engedélyezik neki a kontakt edzéseket.

Young jelenleg csak egyéni edzésmunkát végez, miközben a PUP (fizikailag játékra alkalmatlan) listán van. Ha az orvosok engedélyezik neki, hogy visszatérjen az edzésekre, akkor a Commandersnek aktiválnia kell a három hetes periódust, amikor együtt tréningezhet a csapattal, de még nem foglal roster helyet. Innen a három hét alatt bármikor aktiválhatják a rendes keretbe. Tehát ha megkapja a zöld lámpát az orvosoktól, akkor három héten belül minden bizonnyal a pályán is láthatjuk majd.

Azonban arra is van esély, hogy a csapat nem akarja erőltetni majd a visszatérését, ha még egy-két vereség becsúszik és gyakorlatilag el kell engedniük a szezont. Ebben az esetben dönthetnek úgy, hogy nem siettetik a regenerálódását, a három hét alatt nem aktiválják, így pedig idén már nem lépne pályára.

Young egy rendkívül tehetséges játékos, azonban a sérülések nem kerülték el rövid pályafutása során. Hiányában Montez Sweat egyébként kiválóan teljesít, és a James Smith-Williams, Efe Obada, Casey Toohill trió is kap értékes snapeket a fejlődésre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!