Connect with us

Hír

Ha a Broncos ma kikap, valószínűbbé válik Bradley Chubb elcserélése

A Denver Broncos ma Londonban lép pályára a Jaguars ellen magyar idő szerint 14:30-tól, és sok múlhat ezen a csapat számára. Ha nyernek, akkor 3-5-tel még pislákolhat valami remény, hogy helyrehozzák a dolgokat és küzdhetnek a rájátszásért. Viszont ha kikapnak és 2-6-tal állnak, akkor gyakorlatilag minden remény elveszik, és beláthatják, hogy érdemes gondolkodni a jövőn. Ez pedig azt is jelentheti, hogy eladóvá válnak a keddi trade határidő előtt és értékké teszik bizonyos játékosaikat.

Ilyen lehet Bradley Chubb, akiért többen is érdeklődtek már, a pass rusherek elég kapósok idén. A védő elmondta, hogy szeretne Denverben maradni, de értelemszerűen ez nem csak az ő döntése. A Broncosnál is elmondták már, hogy csak úgy nem kívánnak senkin tovább adni és jó ajánlatra lesz szükség bárki elengedéséhez, de nem is mondhatnának mást.

Chubb jelenleg az újonc szerződése utolsó évében jár, tehát márciusban szabadügynök lesz és új szerződést kell neki adni. A korábbi első körös passzsiettető egészségesen kiváló teljesítményre képes, viszont sokat volt sérült karrierje során, így Denverben nem biztos, hogy nagy szerződést akarnak neki adni.

Ha pedig így van, akkor érdemes eladniuk, hiszen a piacon elengedve legjobb esetben is csak egy harmadik kör végi picket kaphatnak érte (és ehhez is az kell, hogy ne költekezzenek), ellenben most minden bizonnyal egy második körös cetlit is bezsebelhetnek az elengedésével.

UPDATE: Adam Schefter információi szerint első körös pickről is kaptak már ajánlatot valakitől, amit egyelőre visszautasítottak.

Chubbon kívül az elkapó Jerry Jeudy lehet még nagyobb nevű célpontja trade beszélgetéseknek a Broncosnál, neki még egy év hátravan a szerződéséből. Hasonló a helyzet egy másik elkapóval, KJ Hamlerrel is, bár ő egy kategóriával olcsóbb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!