Connect with us

Hír

Rövidhírek: Chase nem kerül IR-re, Metcalf már ma visszatér

Rövidhíreink következnek.

A Bengals sztárelkapója, Ja’Marr Chase ugyan hetekig nem játszhat egy csípősérülés miatt, de a csapat nem fogja sérültlistára tenni, ami bizakodással töltheti el a szurkolókat. Ezek szerint abban bíznak a Bengalsnál, hogy a következő négy hétben visszatérhet a pályára. A csípősérülések mindig aggasztók, de ez jó jelnek is tekinthető – habár nem feltétlen jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben. Chase idén 605 yardot és 6 TD-t termelt már, nagyon fog hiányozni a Bengalsnak, amely a héten a Browns, jövő héten a Panthers ellen lép pályára, majd bye weekre megy. A gyakorlatban legkorábban az ezt követő Steelers elleni mérkőzésen térhet vissza Chase.


Több elkapóról is pozitív hírt kaptunk Ian Rapoport és Adam Schefter révén:

  • Brandin Cooks váratlanul pénteken került a Texans sérülésjelentésére, meg is indultak a spekulációk, hogy nem fogják játszatni most, hátha keddig elcserélik, de állítólag ott lesz a pályán.
  • Davante Adams egy komolyabb megfázással bajlódott a héten, de vállalja a játékot.
  • Amon-Ra St. Brown átment az agyrázkódás-protokollon, így játszani fog.
  • A Seahawksnál a két kezdő elkapó Tyler Lockett és DK Metcalf kapcsán is lehetett aggódni, de elvileg mindketten játszani fognak. Ez Metcalfnél lehet meglepő, hiszen komolynak tűnő sérülést szedett össze múlt héten, azt hittük több hetet is ki kell hagynia, de a vártnál jóval hamarabb bevethető állapotba került a jelek szerint.

A Steelersnél nem tudja vállalni a játékot a rúgó Chris Boswell, így gyorsan igazolniuk kellett valakit az utcáról, aki Nick Sciba lett.


A Patriotsnál a safety Kyle Dugger kapott out besorolást az eddigi kérdőjeles helyett. A fiatal játékos kiváló teljesítményt nyújtott eddig idén. Emellett a csapat aktiválta a sérültlistáról a támadófalember Yodny Cajuste-ot.


A Texansnál három kérdőjeles kezdő játékos is kihagyja a mérkőzést: a guard AJ Cann, a védőfalember Maliek Collins és az elkapó Nico Collins.


A Saints felhozta a gyakorlócsapatból a nemrég igazolt veterán cornerback Chris Harrist. Szükség lehet a játékára, hiszen Marshon Lattimore nem fog pályára lépni és Paulson Adebo is kérdőjeles.


A Lionsnál a guard Halapoulivaati Vaitai az előszezon végén sérült meg, tehát idén még nem lépett pályára és a csapatnál már nem is várják vissza a szezon során.


A Jets érdekes lépést hajtott végre, ugyanis felhozták a gyakorlócsapatból a negyedik számú irányító Chris Strevelert. Azért furcsa, mert nincs baja Zach Wilsonnak, Joe Flaccónak és Mike White-nak sem, szóval nem elképzelhetetlen, hogy pár trükkös játék erejéig be akarják vetni és kamatoztatni atletikusságát. A Patriotsnak meggyűlt a baja múlt héten a mobilis Justin Fieldsszel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!