Connect with us

NCAA

Hat kiemelt párharc várja a héten az egyetemi amerikai futball szerelmeseit

Hat olyan párharcot is láthatunk a hétvégén, ahol két rangsorolt csapat fog összecsapni, sőt a CFB történetében másodszor fordul elő, hogy három olyan párharc is lesz, ahol mindkét csapat legalább 5-0-val áll. Izgalmas forduló vár tehát ránk és bőven számolhatunk meglepetésekkel is.

Penn State Nittany Lions (10.) @ Michigan Wolverines (5.)

Két nagyon jó védelem találkozik Ann Arborban, ugyanis a hazai egység 11,3, a vendég gárda pedig 14,8 pontot enged mérkőzésenként, amivel mindkét alakulat top20-as az országban. Ez talán kisebb meglepetés is lehet, mert mindkét gárdából voltak távozók a drafton, de úgy tűnik, hogy a rendszer elbírta ezeket a terheket is.

Michigani oldalon Mike Morrist és Eyabi Okie-t kell kiemelni, előbbi 5, utóbbi 2,5 sacket szerzett eddig és abszolút uralják a párharcaikat. Ez azért is lehet fontos, mert a Penn State támadófalával több kérdés is volt a szezon előtt, de a vendégek vezetőedzője James Franklin nyilatkozata szerint bár voltak nehézségeik a szezon során, ezért is használt már több összetételt, de elégedett az előrehaladással.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!