Connect with us

Minden ami NFL

Kedves Saints és Colts, itt az ideje megnyomni a reset gombot!

A New Orleans Saints és az Indianapolis Colts is úgy vágott neki a szezonnak, hogy a rájátszás a minimum elvárás, ehhez képest négy forduló alatt mindössze 1-1 győzelmet sikerült felmutatniuk, ráadásul egyikhez a Falcons ismételt totális leolvadása, a másikhoz pedig a Chiefs gyakorlatilag sosem látott special team bénázása kellett. Más-más úton, de mindkét franchise eljutott oda, hogy a jelenlegi elgondolás nem működik és bizony meg kell nyomni a reset gombot. 

Nem ez a két gárda az egyetlen, ahol nagy változásokra van szükség, hiszen például a Panthers és a Commanders is teljesen kilátástalan annak ellenére, hogy ők is aktívan nyerni próbáltak idén (ellentétben például a Texans, Falcons, Bears, Lions, Giants csapataival, ahol teljesen rendben van, ha idén rosszak), de náluk inkább úgy gondolom, hogy az egész gépet ki kell dobni a kukába és egy újat venni (értsd: meneszteni kell a general managert, főedzőt, mindenkit).

A Coltsnál és a Saintsnél viszont szerintem más a helyzet. Náluk inkább egy filozófiaváltásra lenne szükség, amit akár a jelenlegi vezetéssel is meg lehet tenni. Azonban mind Chris Ballardnak, mind Mickey Loomisnak változtatnia kell eddigi szokásain, ha ténylegesen előre akarnak lépni. Azért is nagyon érdekes egyébként ez a két csapat, mert teljesen más úton jutottak el ide – New Orleansban a túlzott agresszivitás, Indianapolisban pedig ennek teljes hiánya, avagy a túlzott konzervatív hozzáállás okozta a bajt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!