Connect with us

Hír

Mac Jones és a fél Patriots kérdőjeles besorolást kapott hétfő estére

A Patriots a Bears ellen lép pályára hétfőn, így a csapat csak most adta le a hivatalos sérülésjelentését. Azon túl, hogy a fél roster kérdőjeles, a bokasérülésből lábadozó Mac Jones is csak kérdőjeles besorolást kapott – de mivel Bill Belichick nem mond semmit, így továbbra sem tudni, mekkora esély van az irányító játékára.

Jones az előző három fordulót kihagyta (egyszer Brian Hoyer, kétszer Bailey Zappe kezdett a helyén), de a héten többször is azt nyilatkozta, hogy “elég jól van a bokája” és határozottan érzi a javulást. Ugyanakkor nem a Bears az az ellenfél, aki ellen mindenképp erőltetni kell a visszatérést, pláne hogy az újonc Zappe eddig elég jól néz ki: 73 százalékos pontossággal 596 yardot, négy TD-t és egy INT-t passzolt 2,5 meccsen.

A Patriotsból Jones mellett kérdőjeles besorolást kapott továbbá Nelson Agholor (WR), Christian Barmore (DT), Kendrick Bourne (WR), Lawrence Guy (DT), Anfernee Jennings (CB), Jonathan Jones (CB), Jalen Mills (CB), Mike Onwenu (G), Josh Uche (LB), Shaun Wade (CB) és Isaiah Wynn (OT).

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-10-23 08:02

Akkor már értem, miért dícsérte annyira a Bearst…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x