Connect with us

Érdekességek

Mahomesnál gyorsabban senki sem érte el a 20 ezer passzolt yardot

Duplán jó meccse volt Patrick Mahomesnek a Bucs elleni rangadón. Nem csak a győzelem, de egy komoly rekord is a neve mellé került, ugyanis a 249 passzolt yardja elég volt ahhoz, hogy átlépje a 20 ezer yardos határt, amit soha senki nem abszolvált gyorsabban az NFL-történetében.

Mahomes 19 848 yarddal várta a találkozót, és mivel már a második félidő elején 160 yard (és két TD) állt a neve mellett, így már karrierje 67. alapszakaszmeccsén eldőlt a kérdés. Nem mintha nagyon kellett volna izgulnia, ugyanis a korábbi csúcstartó Matt Staffordnak 71 mérkőzés kellett a rekordhoz, tehát csak idő kérdése volt, mikor kerül a Chiefs irányítójának neve a dicsőségfalra.

Egyébként nem csak Mahomesnak, de Travis Kelce-nek is jó meccse volt, a 92 elkapott yardjával ugyanis megelőzte az örökranglistán Rob Gronkowskit (9 286), és a 9 328 yardjával már az ötödik legsikeresebb tight end az NFL történetében. A szezon végére jó eséllyel a legendás Shannon Sharpe-ot is megelőzi (10 060), de Antonio Gates (11 841), Jason Witten (13 046) és Tony Gonzalez (15,127) utoléréséhez még kell majd pár elit szezon.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x