Connect with us

Érdekességek

Aaron Rodgers az 500-asok klubjában, a Ravens a legnagyobb chokerek nyomában

Több játékosnak és csapatnak is történelmi meccse volt a hétvégén, még ha nem is mindenkinek pozitív irányba. Összeszedtük a legérdekesebb mérföldköveket a negyedik fordulóból.

Aaron Rodgers a Patriots elleni találkozón megdobta karrierje 500. TD-passzát, amivel csatlakozott a legendás Tom Brady, Drew Brees, Peyton Manning, Brett Favre négyeshez. Az 500-as klub többi tagja viszont ezt a mérföldkövet a rájátszást nem számolva is elérte, így az ultra exkluzív tagsághoz még 45 alapszakasz TD-t kell szereznie a Packers kiválóságának.


Josh Allen rövidke karrierje alatt már 147 total TD-vel rendelkezik, ami Peyton Manninggel holtversenyben a negyedik legtöbb valaha egy játékos első öt szezonja alatt. A csúcstartó Dan Marino 171 TD-vel, vagyis a Bills sztárjának még 25 TD-t kell szerezni a következő 13 meccsen, hogy meglegyen az abszolút rekord. Alighanem sikerül majd neki.


A Ravens a történelem legnagyobb chokereinek nyomában. A csapat idén már másodjára veszített úgy, hogy a mérkőzés egy bizonyos pontján legalább 17 ponttal vezetett, ráadásul mindkét meccset otthon játszotta. Még egy ilyen leolvadás, és a csapat beállítja a 2003-as Falcons és a 2020-as Chargers abszolút rekordját egy szezonon belül.


A Lions offense a legjobb jelenleg a ligában, a csapat 35 pontot átlagol meccsenként. Cserébe viszont a védelem 35,3 pontot enged meccsenként, ami szintén a legtöbb, így mindössze 1-3-as mérlege van a csapatnak. Amennyiben a gárda engedett és szerzett pontokban is utolsó lesz, akkor csatlakozik a 2000-es Ramshez, mint a történelem második csapata, ami egyszerre rendelkezik a legjobb támadósorral és legrosszabb védelemmel.


Cooper Rush csatlakozott a Hall of Famer Roger Staubach-hoz és Troy Aikmanhez, ugyanis megnyerte karrierje első négy meccsét a Cowboysszal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!