Connect with us

Hír

Már most veszélyben van Matt Rhule állása?

Matt Rhule-t 2020-ban nevezte ki a Carolina Panthers, ráadásul egy hét éves $62 milliós szerződést adott neki, tehát hosszú távon gondolkodtak a korábbi egyetemi főedzőben. Rhule azonban azóta 11-26-os mérleget tudott csak összehozni, idén 1-3-mal áll, ami könnyen lehet 1-6 is, hiszen a 49ers, a Rams és a Buccaneers következik. Így pedig egyre közelebb lehet a menesztése.

Dan Graziano (ESPN) arról számolt be, hogy egyre több helyről hallja, hogy ha nem kezd el gyorsan javulni a Panthers, akkor kirúghatják Rhule-t. Már tavaly is sokan úgy gondolták, hogy a kirúgás sorsára juthat, azonban akkor még megmentette a nagy szerződése. Azt nem tudni, hogy abból mennyi garantált még, de idén már ez sem fogja megmenteni, ha a jelenlegi úton halad tovább a csapat. A Panthers támadósora a legrosszabb az egész ligában, és beszédes adat az is, hogy Rhule-nak 1-26 a mérlege, ha az ellenfél legalább 17 pontot szerez a meccsen.

Ha megtörténik a szezon közbeni menesztés, akkor a helyét ideiglenesen a passzvédelemért felelős Steve Wilks vehetné át, aki a Cardinalsnál már volt főedző (bár nem valami sikeres). A Panthersnek elég későn, a 13. héten van a bye weekje, és ha addig nem javul a csapat, akkor ez egy jó időpont lehet Rhule kirúgására.

A Panthersszel kapcsolatban egyébként felmerültek pletykák, hogy Sean Paytonra szeretnének rárepülni, bár nehéz elképzelni, hogy csoporton belül cserélje el őt a Saints.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!