Connect with us

Hír

5 a legjobb futball témájú online nyerőgépek közül

Van-e valami amerikaibb a focinál és a nyerőgépeknél? Mit szólnál, ha a kettőt kombinálod egy nagyszerű online szerencsejáték-akcióhoz? Íme az öt legjobb futball témájú nyerőgép, hogy Ön is bejöjjön a hangulatba. Akár az NFL rajongója vagy, akár csak szeretsz játszani, ezek a játékok biztosan tetszeni fognak. Vegye fel tehát kedvenc csapata mezét, és készüljön fel a kockadobásra!

Győződjön meg róla, hogy látogasson el a Hotslots élő kaszinó, ahol a sport témájú kaszinójátékok széles választékát találja.

American Football Pokie

Hogy úgy érezd, mintha az amerikai foci-világbajnokság eseményeinek középpontjában lennél, a Microgaming ezt az online pokie-t 3D-s grafikával és megfelelő világbajnoki témájú musicalekkel tervezte. Hogy a játékosok még sikeresebbek legyenek, a játékban olyan különleges szimbólumok is szerepelnek, mint a scatterek és a vad szimbólumok, amelyek növelik az alapjáték nyereményeit.

Arról nem is beszélve, hogy olyan különleges bónusz funkciók, mint az ingyenes pörgetések és a szorzók is segítenek a pénznyerésben. A játék 5 tárcsával és 20 nyerővonalas elég egyszerű minden típusú játékos – pokies rajongó vagy sem – számára.

Touchdown

A Win A Day Casinóban játszhatsz Touchdownt, egy filléres nyerőgépes játékot 5 tárcsával és 7 nyerő vonallal. A tét 2 centtől 20 centig terjedhet, a játék szimbólumai között pedig labdák, focisták, sisakok és pompom lányok szerepelnek.

A Touchdown játékban a játékosok pörgetés enként maximum 25 érmét tehetnek fel. Öt focista egy tárcsapörgetésen 500-szoros nyereményt eredményez, míg öt pompomlány a feltett összeg 300-szorosát fizeti ki.

Ez a nyerőgép a futball köré összpontosít, és ingyenes pörgetési bónuszokat kínál. Ha sikerül 3 ingyenes pörgetést elérni egy tárcsán, akkor további 5 ingyenes pörgetéssel jutalmaznak. Sajnos nincs Wild szimbólum, de a játékosok egy körben összesen maximum 20 ingyenes pörgetést nyerhetnek.

Gridiron Glory

Bár Kanadában és Új-Zélandon sokan ismerik az amerikai vagy Gridiron-futballt, nem biztos, hogy tudják, hogy ugyanazt a játékot online is lehet játszani. Ebben a változatban a speciális szimbólumok (például a vad és a scatter szimbólumok) a csapattagok alakját öltenek egy virtuális futballmérkőzésen.

Ez a mérkőzés értékes nyereményekkel is jár a bónusz funkciókból, például halmozott vadakkal, ingyenes pörgetések bónusz körtével és progresszív szorzóval – ezek mindegyike képes megnövelni a nyereményeket.

1st Down Slot

Kezdetben nyolc csapat közül választhatsz egyet, amellyel játszani szeretnél. A játék az előre kiválasztott csapatodhoz személyre szabta a slot szín sémáját és logóját.

A 1st Down egy atipikus nyerőgép a lehető legjobb értelemben – ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy öt vagy több aranyérme kerüljön a képernyőre, a játék egy izgalmas NFL bónusz körré alakul át. Ebben a fordulóban az összes ér medre megjelennek a szorzó szimbólumok, és a csapatod megpróbál touchdownt szerezni.

Ha sikerül, az eredeti tét hatszorosát nyerheted! Egy mezőnygól csak háromszoros pénzt hoz, de ettől függetlenül ez is jó. A bónuszjáték akkor ér véget, ha az időd elvéti vagy elkapja a labdát – szóval minden játék számít!

Az Inspired Gaming széleskörű tapasztalata a virtuális szerencsejátékok terén azonnal megmutatkozik, ha játszol a virtuális futball és a sport hibrid nyerőgép vel. Nem kell feltétlenül nagy NFL rajongónak lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a játékot, de ha az vagy, akkor biztosan még jobban fogod szeretni. Mivel a minimális tét mindössze 14 cent, nincs okod arra, hogy ne próbáld ki magad! Nem érdekel a játék végigjátszása? Semmi gond – menj inkább egyenesen az eredményekhez.

Football Frenzy

Ez az RTG pokie nagyon népszerű számos online kaszinóban. A tárcsákon olyan szimbólumokat figyelhetsz meg, amelyek egy izgalmas focimeccs emlékeit idézik fel. Ide tartoznak a különböző játékosok, mint például az erőteljes Striker Wild és a Scatter Stadium. Ők felelősek azért, hogy nagy nyereményeket szerezz a játékban.

A videopokie figyelemre méltó funkciókkal rendelkezik, például az ingyen rúgós játékokkal és a büntetőrúgás bónusszal – mindkettő képes megsokszorozni a nyereményeket és a jóváírási díjakat. Továbbá a játékhoz tartozik egy progresszív jackpot is, amely igen édes nyereményeket hozhat neked.

Következtetés

Ez csak néhány a legjobb futball témájú nyerőgépek közül, amelyeket online találhat és játszhat. Annyi cím közül választhatsz, hogy biztosan találsz olyat, amelyik megfelel az ízlésemnek. Szóval, vedd fel a játékos arcodat, és készülj fel a nagy nyereményekre!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!