Connect with us

Beharangozó

Nem mindennapi történések után következik a Riválisok hétvégéje az egyetemi foci főszínpadán

Történelmi szezonkezdések, csúfos bukások, kellemes meglepetések és egy teljesen felforgatott rangsor van a mögöttünk hagyott öt héten – és a java még hátra van. Kezdve a riválisok hetével.

Texas A&M Aggies @ Alabama Crimson Tide (1.)

Jimbo Fischer újra összecsap korábbi mesterével Nick Sabannal, de ezúttal már annak tudatában, hogy tavaly végre sikerült megtörnie az átkot és legyőznie egykori munkaadóját. A Texas A&M akkor hatalmas csatában legyőzte az Alabamát, ezzel pedig nem csak Fischer aratott szinte példátlan bravúrt Saban felett, hanem csapata megszakította az Alabama azon sorozatát, hogy szinte emberemlékezet óta nem kaptak ki nem rangsorolt ellenféltől.

Most újra ez fordulhatna elő, ugyanis a Texas A&M csupán 3-2-vel áll és jogosan nevezik meg őket az év egyik legnagyobb csalódásának. A 2022-es recruiting class királyával szemben ugyanis nagyok voltak az elvárások, de nem csak eredményekben, hanem játékban is jócskán csalódást okoznak.

Jalen Milroe - Football - University of Alabama Athletics

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!