Connect with us

Hír

Odell Beckham november közepét tűzte ki célnak

Odell Beckhamnek a Super Bowlon szakadt el a térdszalagja, így várható volt, hogy a szezon első felében nem fog tudni pályára lépni, így pedig nem is igazolta le senki. Vagy ő nem igazolt sehová. Könnyen lehet ugyanis, hogy addig kivár, amíg egészséges lesz, így minél több ideje lesz eldönteni, hogy melyik kérőjében látja a legnagyobb esélyt egy újabb gyűrűre. Ian Rapoport információi szerint az elkapó november közepét tűzte ki célnak, akkor térne vissza a pályára.

Ez pedig azt is jelenti, hogy mostanában nem várható igazolás vele kapcsolatban, noha elég sokakkal összeboronálták már, például a Rams, Buccaneers, Packers, Bills, Chiefs gárdáival. Persze ő is adja a lovat az újságírók alá, hiszen lepacsizott Bradyvel az oldalvonalnál, Von Millerrel viccelődik, hogy újra össze kellene állni, ott volt Sean McVay esküvőjén, Twitteren posztolgat, hogy szabad-e fogadnia arra, hogy hová fog igazolni, stb.

Az biztos, hogy több kérője lesz Beckhamnek, a kérdés az, hogy ki mennyit ajánl neki és hogy ki mennyire teljesít jól, mennyi esélye lehet a Super Bowlba jutni. Tavaly egyébként szintén november közepén írt alá a Ramshez, az az igazolás nagyon bejött neki. Meglátjuk, idén novemberben hol köt ki a kiváló elkapó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!