Connect with us

Hír

Dak Prescott valószínűleg még nem térhet vissza a héten

A Cowboys úgy döntött az első forduló után, hogy nem rakja IR-re a megsérült Dak Prescottot, hiszen bíztak a gyors felépülésében. Ha sérültlistára tették volna, akkor most térhetne vissza, de nagyon úgy néz ki, hogy még ezen a héten sem lesz bevethető az Eagles elleni csoportrangadón. Ian Rapoport arról számolt be, hogy ugyan nem zárják ki a játékát, nagyot kellene javulnia az állapotának, hogy pályára léphessen most vasárnap.

Az irányítónak a jobb kezén a hüvelykujja sérült meg és meg is műtötték, ami miatt 4-6 hét kihagyást jósoltak neki. Úgy néz ki legalább öt hét lesz ebből, ugyanis még mindig problémája van a labda megszorításával, amivel értelemszerűen nem egyszerű dobálni. Most az a kérdés, hogy a dagadás és a fájdalom mikor múlik el annyira, hogy a megszokott módon foghassa, és konzisztensen pontosan dobhassa el a labdát.

A helyén Cooper Rush játszott az utóbbi négy meccsen, amiből négyet meg is nyert a Cowboys, amiben nagy érdeme volt az edzői stábnak és a védelemnek. Az Eagles után a Lions és a Bears következik a dallasiak számára a 9. heti bye week előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!