Connect with us

Hír

Sok a sérült a Ravens-Buccaneers meccs előtt

A Buccaneers és a Ravens nyitja a 8. fordulót, a csapatok pedig leadták a sérülésjelentéseiket, amikből az derült ki, hogy közel sem lesznek 100 százalékosak a felek.

A Buccaneersnél több a sérült, ugyanis nem fog tudni pályára lépni az elkapó Russell Gage, a guard Luke Goedeke, a safety Antoine Winfield, a tight end Cameron Brate és két cornerback, Carlton Davis illetve Sean Murphy-Bunting sem. Rajtuk kívül a védőfalember Akiem Hicks és az elkapó Julio Jones kapott kérdőjeles besorolást, de könnyen elképzelhető, hogy egyikük sem fog játszani.

A Ravensnél ugyan csak egy játékos, a védőfalember Calais Campbell kapott out besorolást, de elég sokan küzdenek sérüléssel, összesen nyolcan kérdőjelesek. Ők a tight end Mark Andrews, az elkapó Rashod Bateman, a futó Gus Edwards, a left tackle Ronnie Stanley, a linebacker Josh Bynes illetve három cornerback, Marlon Humphrey, Marcus Peters és Brandon Stephens. Közülük Bynes és Edwards limitáltan edzett szerdán, Andrews viszont sehogy (a többiek teljes edzésmunkát végeztek, így optimistábbak lehetnek).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!