Connect with us

Hír

TRADE: Robbie Anderson a Cardinalsé!

Számítani lehetett rá, hogy Robbie Andersont el fogja cserélni a Panthers, ez pedig nagyon gyorsan meg is történt: Ian Rapoport számolt be arról, hogy a Cardinals szerezte meg az elkapót. Az ellenérték egyelőre nem ismert, de ha kiderül, frissíteni fogjuk a cikket – feltehetőleg egy 6. kör környéke lehet.

UPDATE: A Panthers egy 2024-es hatodik körös és egy 2025-ös hetedik körös picket kapott Andersonért.

UPDATE2: Marquise Brown súlyos sérülést szenvedett hétvégén és kihagyhatja a szezon hátralévő részét.

Anderson kapcsán már az edzőváltás után is felmerültek pletykák, majd vasárnap a pálya szélén összeveszett a pozíciós edzőjével, és idő előtt beküldték zuhanyozni. A csere tehát elkerülhetetlen volt. Az már érdekesebb, hogy épp a Cardinals csapott le rá. Ugyan Marquise Brown sérülésével rövid távon akár indokolható is lenne a lépés, de a csapat nem először invesztál gyors elkapóba (Andy Isabella, Rondale Moore, Marquise Brown), miközben Kliff Kingsburynek épp az kellene az előnyének lennie, hogy a rendszere miatt kihozza a játékosaiból és a passzjátékból a maximumot. De ha eddig nem sikerült, majd biztosan Andersonnal összejön.

A Cardinals egyébként csütörtök este játszik a Saintsszel, meglátjuk az új igazolást fel tudják-e készíteni ilyen rövid idő alatt. Az arizonaiaknak idén mindössze 690 ezer dollárjába kerül majd Anderson, jövőre viszont $12 milliót kellene neki kifizetni. A Panthersnél idén és jövőre is $9,7 milliót halott pénzt hagy maga után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!