Connect with us

Hír

Záporoznak a csereajánlatok a Broncos játékosaiért

Már csak bő egy hét van a trade határidőig, így a gyengén muzsikáló csapatoknál elérhetővé válhatnak játékosaik, akikkel esetleg nem számolnak a jövőben, ellenben egy contendert segíthetnek. A Denver Broncos azt remélte, hogy inkább utóbbi kategóriába tartozik majd idén, de a 2-5-ös szezonkezdet nem ezt sugallja. Úgyhogy csörögnek is a telefonjaik, hiszen több játékosuk kapcsán is érdeklődnek más csapatok.

Adam Schefter számolt be arról, hogy a pass rusher Bradley Chubb, illetve a két elkapó, Jerry Jeudy és KJ Hamler is felkeltette mások érdeklődését, ráadásul a denveriek a komoly ajánlatokat szívesen meg is hallgatják. Chubb az újonc szerződése utolsó évébe lépett, Jeudy és Hamler esetében még van egy év hátra ebből, de ha úgy látják, hogy a jövőben nem akarnak velük hosszabbítani (kiváltképp Chubb esetében), akkor érdemes lehet még most értékké tenni őket.

A Broncosnak a Wilson trade miatt nincs első- és második körös pickje sem, és ugyan előbbit nem várhatnak egyik említett játékosért sem, de utóbbit Chubbért mindenképp. A pass rusher egészségesen egy elég jó játékos, de a sérülésekkel meggyűlt a baja, így kérdés akarnak-e vele hosszabbítani. A két elkapónak egyelőre nem megy az új offense-ben, habár ez nem biztos, hogy az ő hibájuk. Mindenesetre értük is kaphatnak értékes pickeket, Jeudy korábban első körös volt és az elszakadása továbbra is erőssége, Hamlernek pedig a sebessége keltheti fel az érdeklődők figyelmét. Rajtuk kívül a tight end Albert Okwuegbunam (és akár a futó Melvin Gordon) is eladó lehet a csapatnál.

A trade határidő november elsején van, így addig kiderül a játékosok sorsa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!