Connect with us

NCAA

A 2023-as class rejtett gyémántjai?

Az előző hetekben megnéztük azokat a játékosokat, akik a legjobbak lehetnek a drafton a saját posztjukat tekintve. Most ellenben kicsit mélyebbre nézünk és azokról lesz szó, akiket kevésbé emleget a média és valószínűleg nem őket halljuk elsőként elkelni a jövő évi börzén a saját pozíciójukban.

Hendon Hooker, QB, Tennessee

Hooker talán minimálisan kivétel, mert őt igenis sokat emlegeti a média: mióta tavaly átvette a kezdő posztot, azóta szinte szárnyal. Nem is olyan rég még a legnagyobb Heisman esélyesek között volt a neve, mert a top5-ben van passzolt yardokban, touchdownokban és a csapata is top3 offense jelenleg. Hooker első ránézésre abszolút jackpotnak tűnhet, ugyanis egy jó felépítésű dual-threat QB, aki ráadásul előszeretettel és jól is használja a lábait. Emellé pedig gyorsan és pontosan játszik és vannak mély labdái is.

Mik az aggasztó jelek?

Először is mert egy kimondottan idős prospectről van szó, aki a jövő évi szezonban már 25 éves lesz, idősebb mint Justin Herbert vagy például Lamar Jackson, aki hatodik idényére készül. Másodszor mert ez az első értékelhető szezonja, eddig vagy nem játszott vagy átlag alatti teljesítményt nyújtott. Harmadszor pedig mert egy nagyon irányítóbarát rendszerben játszik, ahol rendszerint nem kell olvasnia a védelmeket, első olvasásokat kell megdobni és mellesleg elég jó játszótársai is vannak. Mindezek pedig az ACL sérülése után irrelevánssá is váltak, valószínű legjobb esetben is harmadik nap végi pick lehet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!