Connect with us

Hír

A héten bemutatkozhat a Saints első körös tackle-je

A Saints idén két játékost választott az első körben. Az elkapó Chris Olave kiválóan teljesít és az év támadó újonca címre is van esélye, a tackle Trevor Penningnek azonban még a szezon kezdete előtt megsérült a lábfeje, így nem tudott pályára lépni. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy debütálhat a fiatal játékos, mivel Nick Underhill információi szerint a mai napon aktiválni fogják őt a sérültlistáról.

A Saintsnek még egy hete lenne ennek megtételére, hiszen november 10-én állt először edzésbe Penning, innen számítva van három hete a csapatnak az aktiválásra. A New Orleans-iak a jövő left tackle-jét látták benne a drafton, miután elengedték az egészségesen kiváló, de sérülékeny Terron Armsteadet cap gondok miatt. Penning elég nyers falember, tekintve hogy nem első osztályú egyetemi suliban játszott a Northern Iowán. Az agresszivitását és a futásblokkolását mindenki imádta prospectként, ellenben az is várható, hogy pass protectionben lesznek gondjai újoncként.

Ő volt egyébként a negyedikként kiválasztott tackle a drafton Ikem Ekwonu, Evan Neal és Charles Cross után. Nyáron leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy több edzésen is összebalhézott csapattársaival, ezért haza is kellett küldeni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!