Connect with us

Hír

Justin Fields kérdőjeles besorolást kapott, de várhatóan nem játszik a hétvégén

Csereirányítók csatájára van kilátás a Jets-Bears mérkőzésen, ugyanis a New York-iaknál Zach Wilsont leültették és Mike White fog kezdeni, a chicagóiaknál pedig Justin Fields kérdőjeles besorolást kapott a vállsérülése miatt és hivatalosan csak a mérkőzés előtt derül ki, pályára léphet-e.

Matt Eberflus főedző egyelőre nem mondott semmi egyértelműt, csak hogy az orvosi stábnak zöld utat kell adnia Fieldsnek a játékhoz – ami ebből következtetve még nem történt meg. Azonban Brad Biggs információi szerint a csapatnál nem akarják, hogy még komolyabb sérülést összeszedjen a másodéves irányító, így nagy a valószínűsége, hogy Trevor Siemian fog kezdeni a Jets ellen, a cseréje pedig Nathan Peterman lehet, akit fel kell hozni a gyakorlócsapatból.

Fields limitáltan edzett a hét második felében, de szerdán elmondta, hogy elég nagy fájdalmai vannak, akkor még biztosan nem tudott volna pályára lépni. Az irányító az utóbbi időben kiválóan teljesít, a legutóbbi öt meccsének mindegyikén volt a levegőben és a földön is hatpontosa. A szezonban szerzett 834 futott yardja az ötödik legtöbb a ligában, ráadásul ebből 640-et szerzett a hatodik forduló óta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!