Connect with us

Minden ami NFL

A Jordan Love helyzet – hogyan tovább, mik a Packers opciói?

Nagyon érdekes szituáció állt elő a Packersnél irányító-fronton, hiszen Aaron Rodgers sérüléssel bajlódik, a playoff-remények gyakorlatilag szerte foszlottak, az Eagles ellen a meccs végén beálló Jordan Love – akit ugyebár Rodgers utódjának hoztak az első körben, épp mint annak idején Rodgerst Brett Favre utódjának – pedig kifejezetten pozitív életjeleket mutatott. Felvetődik tehát a kérdés, hogy hogyan tovább, ki kezdjen a következő öt meccsen – erre hozok most választ és felvázolom a Packers opcióit. 

Aaron Rodgers eddig is sérüléssel bajlódott (hüvelykujj), ráadásul most egy újabbat összeszedett (talán borda, de nem teljesen egyértelmű), ami miatt nem is tudta befejezni az Eagles elleni vasárnap esti rangadót. A helyére beálló 2020-as első körös Jordan Love pedig ugyan nagyon kis mintában (9 passza volt) és hátrányban, de meglehetősen jól játszott, a vártakhoz képest meg aztán főleg. A hagyományos statisztikák lehet csalnak Christian Watson megiramodása miatt, de szemre is magabiztos volt és jól dobált, ráadásul a PFF értékelése szerint konkrétan a héten a 4. legjobb QB-teljesítményt nyújtotta.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!