Connect with us

Hír

A New York Giants NFL csapatának védője, Xavier McKinney kényszerpihenőn

Miközben egy hetes szüneten volt a meccsek között, a New York Giants védő játékosa, Xavier McKinney eltörte a karját. A New York városi csapat védője megsérült quad vezetése közben. Az orvosok szerint McKinney hetekig nem fog tudni játszani. Emlékeztetjük, hogy a várt mérkőzés csapatainak aktuális összetételét mindig megtekintheti a https://gg.bet/hu/sports oldalon. Most már a védő is szerepel azon játékosok listáján, akik a futballpályán kívül sérültek meg.

A futballista maga tette közzé Twitterén, hogy egy quad balesetben eltörte a karját, amikor búcsú és városnéző kört tett az idegenvezetővel Cabóban. Ennek következtében a felépülés akár több hétig is eltarthat.

Xavier McKinney elmondta, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy mielőbb felépüljön és visszatérjen az edzésekhez és a meccsekhez, valamint hozzájáruljon ahhoz, amit a csapattal együtt építenek a futballpályán.

Érdemes megjegyezni, hogy a New York Giants NFL csapatának védője, Xavier McKinney ebben a szezonban mind a nyolc meccsen pályára lépett és minden snapen játszott. A játékosnak 38 tackle-je, négy leütött passza, egy sack-je és egy fumble-je van.

Emlékeztetőül elmondjuk, hogy Xavier McKinney az Alabamai Egyetem játékosa volt. Ennek a csapatnak a vezetőedzője, Nick Saban nagyon szeretett blitzet hívni a védő segítségével. A védő McKinney-nek egyetlen alkalommal sem kellett blitzelnie a New York Giants csapatával az elmúlt szezonban. De amikor Wink Martindale lett a Giants védelmi koordinátora, azonnal elkezdte kihasználni azt, hogy Xavier McKinney jól mutatta be a blitz-et Alabamában. McKinney-nek a legjobb a teljesítménye a védők közt ebben a szezonban, 22 blitz. Így például 1:05 másodperccel a meccs vége előtt a londoni meccsen egy negyedik és 2-es helyzetben Aaron Rodgers hátralépett passzolni és egy blitz-el McKinney szerelte.

A New York Giants védelme a vártnál jobban teljesít. Összességében remek 6-2-es eredményt ért el a csapat. McKinney sérülése miatt azonban valószínű, hogy az újonc Dane Beltonnak nehéz dolga lesz a következő meccsen, mert a felelősség teljes terhe rá hárul majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!