Connect with us

Hír

Aaron Rodgers törött ujjal játszik, Justin Fieldsnek komoly vállsérülése van

Aaron Rodgers dobókeze már egy ideje láthatóan sérült és be van szalagozva a meccsek során, most pedig kiderült az is, hogy a Packers irányítónak eltörött a hüvelykujja. Ezt egyébként az irányító egy rászoruló gyereknek mondta el kórházi látogatásakor, aki aztán kitweetelte a hírt – ezt követően Rodgers megerősítette az újságíróknak is.

A műtét nem merült fel sem korábban – az 5. héten tört el az ujja egész pontosan –, és a szezon után sem lesz erre szükség. Rodgers azt mondta, játszott már törött ujjakkal, de törött hüvelykujjal most először, viszont voltak már olyan sérülései, amik jobban befolyásolták a játékát, mégis pályára lépett velük, így nem tulajdonít neki olyan nagy jelentőséget.

Ettől függetlenül nem elképzelhetetlen, hogy még egy-két vereség után inkább sérültlistára teszik, ha elúszik a szezon.


A csoportellenfél Bearsnél is sérüléssel küzd a kezdő irányító, Justin Fieldsnek a vállával van baja, részlegesen szakadtak is szalagok, illetve szétment a vállát és a kulcscsontját összekötő rész. Így elég nagy fájdalmai vannak, minden dobásnál érzi a sérülését. Elmondása szerint ha tegnap lett volna meccs, akkor nem tudott volna játszani.

Ez pedig könnyen jelentheti azt, hogy a Bears nem erőlteti majd a játékát és Trevor Siemian lesz a kezdő a vasárnapi Jets elleni találkozón. Semmi értelme nincs igazából pályára küldeni Fieldset, ha ilyen fájdalmai vannak, főleg ilyen rossz támadófal mögött és ilyen félelmetes Jets pass rush ellen. Mutatott annyit az irányító, hogy jövőre is vele vágjanak neki a szezonnak, nem érdemes kockáztatni egy sokkal komolyabb sérülést.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2022-11-24 08:18

Mekkora troll ez a kölök :D
Lehetett azért gondolni, a meccsek során sokszor odanyúlt a sérült ujjához. Mülűteni elvileg nem kell. Kérdés, hogy ez mennyire javul. Azt mondta, hogy a pihenőnapok segítenek a gyógyulásban (lathattuk is, hogy rendszerint kapott out besorolásokat a het közepén), de az edzés- és a meccs napok, főleg az under-center játékok nem segítenek. A pihenohetig szerintem biztos játszik, de egy potenciális Eagles elleni vereség után sem lenne már sok értelme erőltetni.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  LG
2022-11-24 09:50

Amennyiben jövőre is a Packers irányítója marad, minden játékperc hasznos, hogy az újoncokal kialakítsa a szükséges kémiát. Az elkapó posztot látva az év elején, reálisan ennél többről nem is szólhatott az idei szezon.

Farubcek
Farubcek
2022-11-24 08:28

Sokat elárul Love-ról, hogy ennek ellenére még ő kezd.

bjeela
bjeela
2022-11-24 13:34

Tök mindegy, hogy jáccik vagy sem, ígyisúgyis kikapnak.

Piiter
Piiter
2022-11-24 11:13

Lehet nem kéne ezt a Justin gyereket ilyen fiatalon qb edzővé amortizálni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Piiter
2022-11-24 11:32

RB lesz az. :D

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x