Connect with us

Hír

Dan Snyder 7 milliárd dollárért adná el a Commanderst

Írtunk róla korábban, hogy a Washington Commanders eladóvá vált, Dan Snyder tulajdonos a mindenféle botrányai miatt rá nehezedő óriási nyomás miatt úgy döntött, hogy végül eladja a futballcsapatát. Jay Glazer pedig arról számolt be, hogy Snyder reményei szerint ez az üzlet a következő 6 hónapon belül lebonyolódik majd. Ami viszont még érdekesebb, hogy egy 7 milliárd dolláros árcédulát tett a franchise-ra.

Az eddigi rekord 4,65 milliárd dollár egy focicsapat eladásakor, idén a Broncost vették meg ennyiért. Ugyan a Commanders nem valami sikeres és sok botrány övezi, mégis rendkívül értékes nagyon sok szempontból. Az új rekordra nagyon jó esély van, a kérdés az, hogy hol áll majd meg a licit. Snyder egyébként annak idején 750 millió dollárért vásárolta meg a csapatot.

A PFT mindeközben arról számolt be, hogy már hat hiteles (tehát elég gazdag) érdeklődő is van a Commandersre, köztük Jeff Bezos is. És minél több komoly érdeklődő van, annál feljebb mehet az ár is.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
1 year ago

Az új vevőnek kell építeni/építtetni egy új stadiont is, mert a mostani egy rakás szutyok. Felteszem mostani dealben benne van a FedEx Field is, ami még le is kell bontani.
Ha tippelnem kell, az RFK stadion (amit már 4 éve bontanak, de még minden egyben van) helyén lenne az ideális új otthon.
Szóval a csapat+bontások+új stadion+költözés aligha áll meg 10 milliárd alatt. Csak az jönnön, akinek van lóvéja rá mellényzsebben.

ahanem
ahanem
1 year ago

annyit max a redskinsért kapna, a komcsikért a felét várhatja el

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
1 year ago

basszus nekem 6 milliárd lett volna amit tudnék ajánlani ezért a shitshow-ért, de ezek szerint hoppon maradok :((((

Fetyke
Fetyke
Reply to  Fontos_Vidra
1 year ago

A maradékot én bedobom és akkor megvehetjük közösbe. :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x