Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 10. forduló

Bár betegség miatt megkésve, de érkezünk a 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokság 10. fordulójának összefoglalójával és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Szoros egy hét volt ez, az első és az ötödik helyezett között csak 10 pont volt a különbség. A forduló legjobbja BeastModeFk lett egy közel tökéletes csapattal (Mano Team bosszankodhat, nagyon sok pontot hagyott a padon), míg TampaSince2008 a tökéletes kezdőjének örülhet – mindketten egy-egy hatos pakk sörrel lettek gazdagabbak. A legnagyobb arányú győzelemért járó fűzdetúra jegyeket Jo Zsirafos viheti haza.

BeastModeFK csapatában Patrick Mahomest leszámítva nem igazán volt kiugró teljesítmény, viszont szinte mindenki 10+ pont fölött teljesített (pedig első ránézésre nem egy tipikus dream team), a védelem is 93,6 pontot hozott a konyhára:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x