Connect with us

Hír

Több csapat is azt szeretné, ha eltolnák 2-4 héttel a csere határidőt

A jelenlegi szabályok értelmében a trade határidő a nyolcadik hét utáni kedden van, ezt követően pedig már nem lehet játékosokat cserélni. Ezt idén alaposan ki is használták a csapatok, összesen 10 trade született csak a határidő napján. Több csapatnál ugyanakkor nem elégedettek a jelenlegi rendszerrel és Adam Schefter információ szerint többen is jelezték a ligának, hogy jó lenne a határidőt kitolni a 10. vagy a 12. forduló utáni keddig.

Szóval az történt a trade határidő napján

A módosítás már csak az alapszakasz meghosszabbítása miatt is indokolt lenne, mivel az extra mérkőzéssel nehezebb eldöntenie egy rosszabbul álló csapat menedzsmentjének, hogy próbálkozzanak-e még vagy kezdjenek-e inkább a következő szezonra koncentrálni. Persze vannak olyanok, akik szerint túl sok játékosmozgás lenne akkor, ha tovább tolnák el a határidőt (és az miért rossz?), de ezzel együtt valószínű, hogy a közeljövőben még sok szó lesz egy potenciális változtatásról.

Legutóbb egyébként 2012-ben változtatták meg a csere határidőt, akkor a hatodik hét utáni keddről tolták el a most is alkalmazott időpontra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!