Connect with us

Hír

Szóval az történt a trade határidő napján

Sosem látott izgalmakat hozott a tegnapi trade határidő, ugyanis csak a keddi napon 10 üzletet kötöttek meg a csapatok, ami rekordnak számít. Nem is akármilyen rekordnak, hiszen az utóbbi 10 év mindegyikét legalább megduplázta az idei, tehát ötnél több üzlet sosem köttetett meg egyik évben sem – tavaly ráadásul egy ilyen trade sem volt.

Gyorsan foglaljuk tehát össze, mi is történt tegnap:

Bradley Chubbért (Edge) a Dolphins többek közt egy első körös picket adott a Broncosnak. Ez volt egyébként az utóbbi 10 évben a ötödik szezon közbeni csere, ahol első körös pick cserélt gazdát (Trent Richardson, Amari Cooper, Mnkah Fitzpatrick, Jalen Ramsey).

TJ Hockenson (TE) és két 4. kör a Lionsből a Vikingsba került egy 2. és egy 3. körért.

Chase Claypoolt (WR) a Steelers a Bearsbe küldte egy 2. körért.

A Steelers megszerezte a Commanderstől William Jacksont (CB) egy 2025-ös 6-7. körös pickcseréért.

A Jaguars megszerezte a szerencsejáték miatt eltiltott Calvin Ridley-t (WR) a Falconstól egy bonyolult kondíciós ellenértékért cserébe.

A 49ers eladta Jeff Wilson (RB) a Dolphinsnak egy ötödik körért.

A Broncos szerzett egy pass rushert Jacob Martin személyében egy 2024-es 4-5. körös pickcseréért.

A Bills megszerezte a futó Nyheim Hinest a Coltstól Zack Mossért (RB) és egy hatodik körös cetliért.

A Falcons kettőt is cserélt az utolsó utáni pillanatban, megszerezte a Chiefstől Rashad Fentont (CB) és eladta a Billsnek Dean Marlowe-t (S).

Nem mozdult azonban sem Brandin Cooks, sem Kareem Hunt, sem Cam Akers, sem bárki a Panthersből. Ahogy nem sikerült üzletet kötnie a Ramsnek, a Packersnek, az Eaglesnek vagy épp a Cowboysnak sem a próbálkozásaik ellenére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!