Connect with us

Hír

A Manning-fivérek lesznek az edzők a Pro Bowlon

Az idei Pro Bowl átalakul, már nem rendeznek egy “rendes” meccset az AFC és NFC legjobb játékosainak részvételével, helyette a hét folyamán különböző játékok, ügyességi vetélkedők lesznek, plusz hétvégén egy flag football mérkőzés keretén belül mérik össze tudásukat a felek. A résztvevő játékosok kilétére még nem derült fény, azonban azt megtudtuk, hogy az idei keretek edzői a Manning-fivérek lesznek – ezt ők maguk jelentették be a hétfő esti rangadós közvetítésük során.

Stílszerűen Eli Manning lesz az NFC, Peyton pedig az AFC főedzője, melléjük különböző sztárok csatlakoznak majd a stábba, rájuk később derül fény. A Manning-tesók az ESPN-nél dolgoznak és csinálnak egy alternatív közvetítést a hétfő esti rangadók alkalmával, és mivel a Pro Bowlt is hagyományosan az ESPN közvetíti, így adott volt, hogy ők lehetnek az edzők a Las Vegasban rendezett eseményen.

A Manningek dolga elsősorban az lesz, hogy eldöntsék, melyik játékosok melyik feladatokon fognak részt venni, beleértve a 7 a 7 elleni flag foci kereteket is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!