Connect with us

Hír

A Titans elvesztette a liga egyik legjobb linebackerét

A Titansre rájár a rúd a sérülésekkel. A támadóktól csak a tackle Taylor Lewant kellett eddig IR-re tenni (plusz most az első körös elkapó Treylon Burks is megsérült), azonban a védelemben nagyobb a probléma. Sérültlistán volt már eddig is a pass rusher Harold Landry, a linebacker Zach Cunningham, a cornerback Caleb Farley és a slot corner Elijah Molden, plusz sérüléssel küzd hetek óta a védőfalember Denico Autry és még Jeffery Simmons is nyavalyákkal játszik egy ideje. Most ehhez a listához még egy fontos játékost hozzáírhatunk.

A csapat ugyanis IR-re tette David Longot, akinek a combhajlítója múlt héten az Eagles ellen sérült meg az első félidőben. Így legalább négy hét kihagyás vár rá, de reményeik szerint az utolsó fordulóra vagy még inkább a rájátszásra visszakapják a kiválóan teljesítő linebackert.

Long gyakorlatilag All-Pro szinten játszik idén, még ha nem is kap nagy rivaldafényt. Nagyon magas szinten teljesít coverage-ben és futás ellen is, egy rendkívül okos játékosról van szó a 2019-es hatodik körös védő személyében.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x