Connect with us

Hír

Egy-egy kezdő cornerbackkel erősödik az NFC két legjobb mérleggel bíró csapata

Az Eagles és a Vikings jelenleg az NFC két legjobb mérlegével rendelkező csapata, ráadásul most még erősödnek is egy-egy kezdő cornerbackkel.

A Sasok a slot CB Avonte Maddoxot aktiválták sérültlistáról – ide a combhajlítója miatt került a 9. hét után. Ugyan nem egy sztárjátékos, de abszolút hasznos tagja volt a secondarynek, az utóbbi hetekben az ellenfelek pedig gyakran támadták a megüresedő helyét a legjobb elkapóikkal, így ezt a mismatchet most már kevésbé hatékonyan tudják majd kihasználni. A Giants mondjuk alapvetően is inkább a futásokra épít, de Maddoxnak a futás ellen is fontos szerepe van a slotból.

A Vikings a szélső CB Cameron Dantzlert aktiválta a sérültlistáról, ő a bokája miatt hagyott ki egy hónapot. A 2020-as harmadik körös játékos kezdőnek számított Patrick Peterson túloldalán és teljesen korrekt teljesítményt nyújtott. A csapat védelme elég sebezhető idén, az utóbbi négy hétben is nagyon sok passzolt yardot nyeltek be, a Lions ellen pedig fontos lesz Dantzler visszatérése, hiszen a detroiti passzjáték elég jól muzsikál.

Ha már cornerbackek NFC-contendereknél, akkor jegyezzük meg, hogy a Cowboys hivatalosan is sérültlistára tette Anthony Brownt, aki a Colts ellen esett ki az év hátralevő részére. Elég nagy érvágás ez a dallasiaknak, főleg hogy már Jourdan Lewist is elvesztették a CB-sorból. A helyét a rosteren az elkapó James Washington veszi át, aki harmadik számú WR lehet a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!