Connect with us

Hír

A Titans pihenteti a kezdőit a csütörtök esti rangadón

Ugyan elméletben van még olyan forgatókönyv, hogy a Titans akár a wild cardon is bejuthat a rájátszásba, a gyakorlatban a Jaguars elleni zárófordulós mérkőzés dönt arról, hogy a Tennessee ott lesz-e a playoffban, a ma éjjeli Cowboys elleni találkozónak így szinte semmi tétje nincs a csapat részéről. Épp ezért úgy döntöttek, hogy pihentetni fogják a kezdőik nagy részét, a sérülésjelentés alapján 9 kezdőjük nem fog még csak beöltözni sem.

A tegnap kiadott jelentés alapján biztosan nem lép pályára az irányító Ryan Tannehill (aki amúgy sem bevethető), a sztár defensive tackle Jeffery Simmons, a jobb oldali tackle Nicholas Petit-Frere, a safety Amani Hooker, a pass rusher Bud Dupree, a linebacker Zach Cunningham, illetve a cserék közül a linebacker Dylan Cole és a defensive back Josh Thompson. Mellettük “doubtful” besorolást kapott, tehát minden bizonnyal nem játszik a sztárfutó Derrick Henry, a cornerback Kristian Fulton (aki egy hónapja nem tudott már pályára lépni) és a kiváló védőfalember Denico Autry sem.

A Titans rendkívül sok sérüléssel bajlódik idén (is), így rájuk is fér egy kis pihenés, szóval teljesen érthető az elgondolás a taktikázás mögött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!