Connect with us

Hír

Davante Adams nem örül Carr leültetésének

A Raiders úgy döntött, hogy leülteti az irányító Derek Carrt, hogy ne kockáztassák a jövő évi sérülés esetén garantált fizetését, ezzel megadva maguknak az opciót az elcserélésére (vagy akár kivágására). Ennek pedig nem meglepő módon nem örül a sztárelkapó Davante Adams, aki részben azért is választotta tavasszal a Packers helyett a Raiderst, mert Carr a legjobb barátja. Úgy gondolta, hogy Vegasban hosszabb távon lehet stabil irányítóhelyzete, mint Green Bayben – a jelek szerint tévedett.

“Nem hiszem, hogy itt bárki izgatott lenne emiatt. Nem lennék itt, ha ő nem lett volna itt. Azt hiszem mindenki tudja, hogyan érzek iránta.”

– mondta Adams az Associated Pressnek, majd az Instagramján is megosztott egy posztot barátjáról. Ebben azt írta, hogy Carr miatt lett a Raiders játékosa, az irányító pedig mindenét beleadta a játékba, ő pedig kiáll mellette bárki bármit is mond.

A Raiders és Carr közben arról is megegyeztek, hogy az irányítónak az edzéseken sem kell részt vennie a további két hétben, szóval már nem is edz együtt a csapattal. Ez egy elég érdekes szituációt vetít elő a továbbiakra. Az optimista forgatókönyv szerint csak a rugalmasságot adta meg magának a Raiders és nem biztos, hogy túladnak Carron, azonban a pesszimistább (és reálisabb) forgatókönyv az, hogy az irányító távozni fog Vegasból.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Németh János
Németh János
2022-12-29 11:33

Felkészül TB, a madarak egyébként is sokat csiripelik a Raiders-t.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2022-12-29 10:14

Adams benézte.
Carrt sajnálom.
Szerintem a Raiders butaságot csinál, ha kivágja, hacsak nem tud valaki jobbat valahonnan elhozni. (Kétlem)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x