Connect with us

Hír

Davante Adams nem örül Carr leültetésének

A Raiders úgy döntött, hogy leülteti az irányító Derek Carrt, hogy ne kockáztassák a jövő évi sérülés esetén garantált fizetését, ezzel megadva maguknak az opciót az elcserélésére (vagy akár kivágására). Ennek pedig nem meglepő módon nem örül a sztárelkapó Davante Adams, aki részben azért is választotta tavasszal a Packers helyett a Raiderst, mert Carr a legjobb barátja. Úgy gondolta, hogy Vegasban hosszabb távon lehet stabil irányítóhelyzete, mint Green Bayben – a jelek szerint tévedett.

“Nem hiszem, hogy itt bárki izgatott lenne emiatt. Nem lennék itt, ha ő nem lett volna itt. Azt hiszem mindenki tudja, hogyan érzek iránta.”

– mondta Adams az Associated Pressnek, majd az Instagramján is megosztott egy posztot barátjáról. Ebben azt írta, hogy Carr miatt lett a Raiders játékosa, az irányító pedig mindenét beleadta a játékba, ő pedig kiáll mellette bárki bármit is mond.

A Raiders és Carr közben arról is megegyeztek, hogy az irányítónak az edzéseken sem kell részt vennie a további két hétben, szóval már nem is edz együtt a csapattal. Ez egy elég érdekes szituációt vetít elő a továbbiakra. Az optimista forgatókönyv szerint csak a rugalmasságot adta meg magának a Raiders és nem biztos, hogy túladnak Carron, azonban a pesszimistább (és reálisabb) forgatókönyv az, hogy az irányító távozni fog Vegasból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!