Connect with us

Hír

Bármi is lesz jövő héten, az utolsó fordulós Jaguars-Titans dönt a csoportelsőségről

Nagyon érdekes helyzet állt elő az AFC Southban. A Jaguars csütörtöki győzelmével és a Titans tegnapi vereségével biztossá vált, hogy a 18. fordulós egymás elleni találkozójuk dönt majd a csoportelsőségről, tehát mindegy, hogy mit játszanak a 17. fordulóban (matematikai esély van a vesztesnek a wild cardra, de ez tényleg csak matematikai). Ez azt is jelenti, hogy jó eséllyel ez a találkozó lesz az alapszakasz utolsó meccse, ezt mozgatja majd az NFL főműsoridőbe.

A két 7-8-as mérlegű gárda közül jelenleg a Jaguars vezeti a csoportot a korábbi egymás elleni eredménynek hála, azonban ha a Titans megverné az utolsó körben a Jaguarst, akkor még azonos győzelmi mutató esetén is ők vennék át az első helyet. Így tehát akár mindkét gárda megteheti, hogy pihentet az utolsó előtti fordulóban, rákészülve a mindent eldöntő találkozóra és reményeik szerint a rájátszásra.

A Titansnél Ryan Tannehill idén már nem játszik, így a támadókat talán nem érdemes leültetni a Cowboys ellen, hátha Malik Willisék találnak egy kis ritmust (bár nem lesz könnyű dolguk). A Jaguarsnál viszont ilyesmire nincs szükség, ott esetleg a ritmusból való kieséstől lehet tartani Lawrence-ék esetében.

Az 1/1-es harc miatt is érdekes egyébként ez a felállás, ugyanis ha a Jaguars pihentet a Texans ellen és esetleg kikap, akkor a houstoniak elmozdulnának a draftsorrend első helyéről, ahová a Bears ugrana fel (feltéve, hogy a chicagóiak nem nyernek).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!