Connect with us

Hír

Bill O’Brien visszatér a Patriotshoz?

A Matt Patricia kísérlet nagyon mellé ment Bill Belichicktől, így jövőre mindenképp változásra lesz szükség a Patriots támadósorának edzői stábjában. Az utóbbi pár hétben elkezdték pletykálni, hogy egy ismerős arc, Bill O’Brien térhet vissza a csapathoz támadókoordinátornak, tegnap pedig már az NFL Media is felhozta ezt a témát, így egyre komolyabban kell venni. Ian Rapoport információi szerint “erős jelölt” a poszt betöltésére O’Brien, aki jelenleg az Alabama támadókoordinátori posztját tölti be.

Az 53 éves szakember 2007 és 2011 között dolgozott New Englandben, majd elment a Penn State egyetemre két évre, onnan pedig a Texans vezetőedzője lett a 2020-as szezonig. Tavaly csatlakozott az Alabamához, ahol elég jó munkát végzett a támadósorral. Edzőként egyébként mindig is jó volt, Houstonban is azért bukott meg, mert nagyobb hatalomra vágyott, de facto general managerként pedig csúnyán felsült.

A Patriots támadósora idén nagyon leszerepelt, a másodéves Mac Jones pedig (jogosan) nagyon frusztrált Matt Patricia és a szenvedő offense miatt. Az egység EPA/play alapján a 24. helyen áll a ligában, ami a legrosszabb helyezésük az évezredben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2022-12-25 10:17

comment image

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x