Connect with us

Hír

Carson Wentz kezd a héten a Commandersben!

Ron Rivera nem volt hajlandó a 49ers elleni vereség után megnevezni a kezdő irányítóját, ez pedig általában azt sejteti, hogy változás lesz. És így is lett, a Commanders főedzője ma tudatta a csapattal, hogy Taylor Heinicke helyett Carson Wentz vezeti ki őket a pályára a Browns ellen – írja Adam Schefter.

Wentzet tavasszal szerezte meg a Commanders a Coltstól, így ő kezdte meg a szezont, de 2-4-es mérleg után eltört az ujja, így Taylor Henicke állt be a helyére, aki ugyan nem játszott jól, de egy ideig nyert vele a csapat, összesen 5-3-1-es mérleget hozott össze. A statisztikáik egyébként elég hasonlóak, Wentz 62,9%-os pontossággal dobált 11 TD-t és 6 INT-t, Heinicke 62,2%-os pontossággal 12 TD-t és 6 INT-t, azonban ha a PFF által vezetett extra dobás – turnovert érő játék mutatókat nézzük, akkor Wentz ezekben 13-11, míg Heinicke 11-19.

A fővárosiak két győzelemmel bejutnának a rájátszásba, ehhez a Brownson és a potenciálisan pihentető Cowboyson keresztül vezet az út – ha nem sikerül mindkettőt megnyerni, akkor a Packers, a Lions vagy a Seahawks átugorhatja őket.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2022-12-28 17:02

És ha nem sikerül bejutni a rájátszásba, akkor Rivera biztosan repül, amúgy meg csak majdnem biztosan.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2022-12-28 14:21

Packers szurkolóként sok reménnyel tölt el ez a hír.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x