Connect with us

Hír

Jön a megmentő a Buccaneershez?

A Buccaneers támadósora borzasztóan teljesít idén, aminek nyilván sok oka van, de talán mindennek a gyökere, hogy a támadófal a sok sérülés után nem játszik magas szinten. A fal egyik, ha nem a legfontosabb tagja pedig a center, a Bucs pedig egész évben nem számíthatott Ryan Jensenre, aki éveken át a liga egyik legjobbja volt a posztján, viszont az edzőtábor során összeszedett egy sérülést. Most azonban újra edzésbe állhatott!

Amikor szeptember legelején IR-re tette Jensent a Buccaneerst, akkor a halvány esély megvolt arra, hogy idén visszatérhet, de ez egyáltalán nem volt biztos. Ez az esély viszont most megnőtt, hiszen a csapat aktiválta a három hetes edzési periódusát a játékosnak – írja Rick Stroud. Ez azt jelenti, hogy 21 napja van a csapatnak, hogy aktiválja a játékost, különben biztosan nem játszhat már idén.

Ez az időtáv így a 17. fordulóban nyilván nem olyan releváns, a lényeg az, hogy van esély arra, hogy Jensen a rájátszásra visszatér a kezdőbe. Jelenleg napról napra monitorozzák az állapotát, minden bizonnyal kelleni fog egy kis idő ahhoz, hogy formába lendüljön, de ha a Buccaneers kiharcolja a rájátszást (ehhez a Pantherst kellene megverni ebben a körben, vagy egy vereség esetén jövő héten nyerni és szurkolni az ősi rivális Saintsnek a Panthers ellen), akkor a wild card körré elképzelhető egy elég fontos erősítés a támadófalba.

Ha már Buccaneers támadófal, Josh Wellst sérültlistára kellett tenni, tehát left tackle-ben már a harmadik szám Brandon Waltonnak kell pályára lépnie a Panthers ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!