Connect with us

Hír

Csütörtöki sérülésjelentés

Az elmúlt napokban több kezdő is kidőlt, de kaptak azért jó híreket is a csapatok – most összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A Cardinals elveszítette a kiváló safety Budda Bakert. A védőnek a válla sérült meg, ami miatt kénytelen lesz kihagyni a szezon utolsó két meccsét, írja az NFL Network.


A Raiders IR-re tette a pass rusher Chandler Jonest és a linebacker Denzel Perrymant, előbbinek a könyöke sérült meg, utóbbinak a válla. Mivel a csapat padra ültette Derek Carrt, ezzel kvázi hivatalosan is elengedve a szezont, így már nem volt értelme erőltetni a két védő játékát.


A Cowboys kiváló futója, Tony Pollard nem tud pálára lépni csütörtökön a Titans ellen. A sérülése viszont nem olyan komoly, akár már a jövőhéten visszatérhet, ha a csapat nem akarja pihentetni a kezdőket.


Jalen Hurts helyzetéről ellentétes riportok jelentek meg: egyesek szerint a rájátszás kezdetére sem fog felépülni, a főedző Nick Siriani szerint viszont még az sincs kizárva, hogy a héten pályára lép.


A Vikings aktiválja a tight end Irv Smith-t a sérült listáról és ha minden jól megy, akkor a következő három hét során visszakerülhet az aktív rosterre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!