Connect with us

Hír

Lane Johnson eltolja a műtétet, hogy játszhasson a rájátszásban

Az Eaglesnek a szezon során szerencséje volt a sérülésekkel, azonban itt az idény végén kezdenek gyülekezni a viharfelhők. Az utóbbi két hétben ugyanis megsérült az irányító Jalen Hurts, a slot cornerback Avonte Maddox és a jobb oldali tackle Lane Johnson is. Most utóbbiról érkeztek felemás hírek.

Johnson több orvossal is egyeztetett és műtétre lenne szüksége az elszakadt a combközelítő izma miatt, azonban ez 10-12 hetes felépüléssel járna. Így a kiváló falember úgy döntött, hogy ezt eltolja a szezon utánra és a rájátszásban a fájdalmak ellenére játszani tervez – írja Ian Rapoport.

Johnson a liga talán legjobb jobb oldali tackle-je, már 28 meccse nem engedett sacket, ami rekord, mióta a PFF nézi ezeket a statisztikákat. Az elemző oldal értékelése alapján idén a harmadik legjobb tackle volt pass protectionben (mindössze 9 nyomást engedett egész évben), összességében pedig a hetedik legjobbnak találták. Fontos lenne a játéka a playoffban, bár ilyen sérüléssel kérdés, mennyire esik vissza a teljesítménye.

A helyére egyébként Jack Driscoll ugrott be a Cowboys elleni meccs végén, vélhetően ő fog játszani a Saints ellen is vasárnap. Nem meglepő módon érezhető volt a visszaesés.

Az Eagles ezen a héten bebiztosíthatja az első kiemelést, amivel az utolsó fordulóban pihentethetnék a kezdőket, elkerülve esetleges további sérüléseket, illetve a wild card kör kihagyásával plusz egy hetet biztosíthatnak a sérültek felépülésének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!