Connect with us

Minden ami NFL

Ilyen lesz a 2023-as FA-piac – Defense

Sok csapat számára már véget ért a szezon érdemi része és fejben már készülhetnek a 2023-as szabadügynökpiacra. Most egy háromrészes sorozatban bemutatjuk, milyen lesz a felhozatal a támadó- és védőoldalon, illetve a QB-poszton.

Az első részben a szabadügynök támadókat mutattuk be posztonként, most jönnek a védők. Ha valakinek elment a kedve az FA-tól az előző rész után, az most egy kicsit bizakodóbb lehet, a védők piaca azért jobban néz ki, bár nagyon úgy néz ki, hogy ezt a Free Agencyt a QB-k mentik majd meg.

Edge piac – 5/10

Aki Von Millerhez hasonló elit pass rushert szeretne, az kénytelen lesz cserélni. A piacon mindössze két olyan pass rusher lesz, aki egyszerre fiatal, tehát hosszútávú megoldást jelenthet, és már most átlagon felüli: Marcus Davenport és az utóbbi időben nagyot menő Josh Allen. Előbbi akár 20 millió környékén is kaphat, utóbbi inkább 15+ milliós kategória, bár még velük kapcsolatban sem lepne meg, ha kevesebbet vinnének haza.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!