Connect with us

Hír

Jalen Hurts és Lamar Jackson sem tér vissza a héten

Ahogy azt várni lehetett, ezen a héten még nem tud visszatérni a kezdőbe sem Jalen Hurts, sem Lamar Jackson. Az Eaglesben így Garnder Minshew, a Ravensben Tyler Huntley fog kezdeni.

Hurtsnek vállsérülése van, és olyan hangok is voltak, hogy komolyabb a probléma, mint először gondolták (nem 1-2 hét, hanem 4-5), de mivel az irányító már a tegnapi és tegnapelőtti edzésen is részt vett limitált kapacitásban, így talán nyugodtabbak lehetnek az Eagles szurkolói. A játékára nem feltétlen van szükség, a Saintst vagy a Giantst illene megverni Minshew-val is az első kiemelés bebiztosításáért, a kérdés inkább az, hogy jó-e bő egy hónapot pihentetni a rájátszás előtt, mennyire lenne rozsdás a divisional körre, illetve hogy ott milyen állapotban lesz a válla.

A Ravensnél kicsit más a helyzet, hiszen Lamar Jackson még mindig nem tudott edzeni a térdsérülésével, a csapat pedig ugyan a rájátszást bebiztosította, a csoportgyőzelemért még küzd a Bengalsszal szemben. Jelenleg egy győzelem hátrányban van a csapat, de a Bengals most a Billsszel játszik, jövő héten meg egymás ellen csapnak össze a felek, így még meg lehetne szerezni a csoportot, és ezzel a hazai pályát a wild card körre. Most a Steelers ellen Huntley fog kezdeni, akinek a vezetésével nem sikerült még átlépni a 17 pontos határt, ilyen teljesítménnyel pedig ez a meccs is nehéz lesz, nem hogy a jövő heti Bengals elleni, ahová továbbra is erősen kérdéses Lamar visszatérése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!