Connect with us

Hír

Már a negyedik irányítóját dobja be a kezdőbe a Cardinals

Négy hét, négy különböző kezdő irányító. Ez a helyzet az Arizona Cardinalsszal, ugyanis Kyler Murray sérülése után Colt McCoy kezdett, majd ő agyrázkódást szenvedett, így múlt héten Trace McSorley, most pedig David Blough fog kezdeni irányító poszton.

McCoyt hét közben tisztázták az orvosok és kikerült az agyrázkódás-protokollból, azonban tegnap Kliff Kingsbury főedző bejelentette, hogy a QB-nak ismét tünetei voltak, így nem fog játszani, a helyén pedig Blough kezd majd, míg McSorley a csere lesz. Blough-t a Vikings gyakorlócsapatából igazolta a Cardinals két héttel ezelőtt. A jó memóriájú és hard core NFL-fanok emlékezhetnek Blough-ra, hiszen 2019-ben volt öt kezdő meccse a szezont már elengedő Lionsben Matt Stafford sérülése után – mind az öt vereséggel zárult.

A Seahawks kivételével idén az egész NFC West egy QB-keringő, ugyanis a 49ers, a Rams és a Cardinals is minimum három kezdő irányítóval volt kénytelen kiállni, egyedül a Seahawksnál volt végig a kezdőben Geno Smith. A 49ersnél Trey Lance, Jimmy Garoppolo és Brock Purdy, a Ramsnél Matt Stafford, John Wolford, Bryce Perkins és Baker Mayfield, a Cardinalsnál Kyler Murray, Colt McCoy, Trace McSorley és David Blough kapott kezdő meccset kényszerűségből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!