Connect with us

Hír

Jaycee Horn megsérült, Josh Normant hozza haza a Panthers

A Panthers a csoportelsőségért küzd, és ha megveri a Buccaneerst és a Saintst is a következő két körben, akkor meg is szerzi azt. Ennek elérésében nem jött jól az a hír, hogy a másodéves, All-Pro szinten játszó cornerbacknek, Jaycee Hornnak eltört a csuklója, így meg kell műteni – írja az NFL Media.

A csapat egyelőre nem zárta ki, hogy pályára lépjen akár ezen a héten is, a főedző Steve Wilks szerint ha minden jól megy, akkor egy nagy kötéssel akár játszhat is, de ennek eldöntéséhez meg kell várniuk az orvosok ajánlását. Mindenesetre a Panthers azért leigazolta a gyakorlócsapatba a veterán Josh Normant, aki legszebb éveit épp Carolinában töltötte (2012 és 2015 között), így egy jó sztorinak mindenképp beillik a hazahozatala, még ha a futballpályán már annyira nem is számít nagy segítségnek.

Kezdeni biztos nem fog, hiszen Keith Taylor kapja meg ezt a szerepet CJ Henderson túloldalán, amennyiben Horn nem bevethető, de szánnak neki is szerepet a főedző elmondása szerint, amennyiben kellő formába tudják hozni a héten. Norman idén nem lépett még pályára egyik csapatban sem, tavaly a 49ersnél játszott 14 meccsen. Ha mást nem is, egy kis veterán jelenlétet és tapasztalatot tud hozni a fiatal egységbe.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x