Connect with us

Hír

Két fontos kezdőjét is elvesztette az Eagles

Az Eagles nem csak a Cowboys elleni csoportrangadót, de két fontos kezdőjét is elveszítette szombaton: az elit jobb oldali tackle Lane Johnson és a kiválóan teljesítő slot cornerback Avonte Maddox sem fog már pályára lépni az alapszakaszban – írja Adam Schefter és Ian Rapoport.

Johnsonnak a hasi részén szakadt el egy ín, ami elég fájdalmas lehet. A csapatnál azt remélik, hogy a rájátszásban visszatérhet majd. Ez nagyon is fontos lenne a Super Bowl menetelést tekintve, hiszen Johnson a liga talán legjobb jobb oldali tackle-je, már 28 meccse nem engedett sacket, ami rekord, mióta a PFF nézi ezeket a statisztikákat. A helyére Jack Driscoll ugrott be a Cowboys elleni meccs végén, érezhető volt a visszaesés.

Hasonlóan érezhető volt a visszaesés az Eagles secondary játékában, miután Avonte Maddox kiesett, hiszen a helyére beálló Josiah Scott egyáltalán nem tudta őrizni CeeDee Lambet, aki már az első félidőben 100 yard fölé jutott. Maddoxnak a lábujja sérült meg, ráadásul komolyabban, így határozatlan időre dőlt ki. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudni, de ha az Eagles be tudja biztosítani az első kiemelést akár a Saints, akár a Giants elleni sikerrel, akkor három hete lenne felépülni a divisional körre. A helyén az említett Scott kaphat szerepet, esetleg bemozgathatják az IR-ről a héten visszatérő safety CJ Gardner-Johnsont.

Amennyiben mindketten vissza tudnak térni egészségesen a divisional körre (plusz Jalen Hurts is ebbe a kategóriába tartozik), akkor az nem okoz majd különösebb problémákat az Eaglesnek, hiszen a következő két meccs egyikét nélkülük is be kellene húzni, azonban ha nem épülnek fel a rájátszásra, akkor az nagy érvágás lenne a Phillynek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!