Connect with us

Hír

Jerry Jeudy kiállt Russell Wilson mellett

Russell Wilsont az utóbbi időben leginkább csak kritika érte. A szurkolók és a média mellett korábbi csapattársai is elég gyakran beleálltak, és a jelenlegi csapattársainak a viselkedése sem volt épp bizalomgerjesztő. Most azonban egyik legjobb elkapója, Jerry Jeudy állt ki mellette a közösségi médiában.

Jeudy egy héten közzétett Shannon Sharpe megnyilvánulás miatt akadt ki (mondjuk aki az Undisputed műsort komolyan veszi, az meg is érdemli), amiben Sharpe arról beszélt, hogy furcsa Wilson saját irodája és parkolóhelye a Broncos létesítményén belül, ez pedig több embernél is kiverte a biztosítékot a csapatnál.

Erre Jeudy így reagált:

“Nem nézem tovább ezeket a hamis állításokat az emberem, Russ kapcsán. A csapattársaként látom, hogy elit a munkamorálja, semmihez sem fogható. Azért van irodája, mert az életét is a focira áldozza. Soha nem volt csapattársam, aki jobban motivált volna Russnál.”

Később az öltözőben is elkapták az újságírók ezzel kapcsolatban, ahol ráerősített, hogy elege van abból, hogy rossz csapattársnak állítják be és egy csomó hazugságot állítanak róla, amire semmi szükség (via Mike Klis). Úgy érzi ezt ki kellett adnia magából, mert sok a negatív és hamis narratíva az irányító kapcsán. Többek közt Melvin Gordon is kiállt egyébként Wilson mellett.

A Broncos szurkolóknak ez mindenképp jó hír, legalább a csapattársak (egy része) nem érzi úgy, hogy probléma lenne Wilsonnal a pályán kívül. Persze ez a pályán nyújtott teljesítményen aligha segít.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!