Connect with us

Hír

Ryan Tannehill szezonja hivatalosan is véget ért, Joey Bosa hamarosan visszatérhet

A Titans IR-re tette az irányító Ryan Tannehillt. Ez minimum négy hetes kihagyást jelent, vagyis a veterán QB legjobb esetben is csak az AFC-döntőre térhetne vissza, vagyis effektíve véget ért számára az idény.

Az idei volt Tannehill leggyengébb idénye, mióta a Titans tagja. A 62,2 százalékos pontossága, a 2536 yardja és a 13 TD is a legkevesebb, nagyon megszenvedte AJ Brown elcserélését. Ezzel együtt óriási érvágás a kiesése, a harmadik körös újonc Malik Willis ugyanis annyira gyenge, hogy a csapatnál inkább a Lions gyakorlócsapatából elhozott Joshua Dobbsra bízták a kezdő pozíciót.

Szintén Titans sérüléshír, hogy a linebacker Zach Cunningham és a pass rusher Bud Dupree is IR-re került, így hacsak be nem jut a Titans az AFC-döntőbe, akkor az ő szezonjuk is véget ért.


A Chargers kivételesen jó híreket kapott, ugyanis Joey Bosa olyan jó állapotba került, hogy a csapat aktiválni fogja az IR-ről a következő három hétben. Az elit pass rusher a harmadik forduló óta nem lépett pályára, de akár az utolsó fordulóra, vagy legrosszabb esetben a wild card körre visszatérhet. Elmondása szerint olyan műtéten esett át, aminek következtében egy régóta húzódó fájdalmat szüntettek meg nála, így jobban érzi magát, mint az utóbbi években valaha.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2022-12-30 09:15

Na ezek után meg pláne bele férne a pihenés a Jaguarsnak, hiszen nagy eséllyel be húzzák az utolsó meccset. Go Texans!

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Chicago Medvek Bajnok Csapata
2022-12-30 09:21

Miért lenne fontos a Bearsnek az 1/1 ?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x