Connect with us

Hír

Ryan Tannehill szezonja hivatalosan is véget ért, Joey Bosa hamarosan visszatérhet

A Titans IR-re tette az irányító Ryan Tannehillt. Ez minimum négy hetes kihagyást jelent, vagyis a veterán QB legjobb esetben is csak az AFC-döntőre térhetne vissza, vagyis effektíve véget ért számára az idény.

Az idei volt Tannehill leggyengébb idénye, mióta a Titans tagja. A 62,2 százalékos pontossága, a 2536 yardja és a 13 TD is a legkevesebb, nagyon megszenvedte AJ Brown elcserélését. Ezzel együtt óriási érvágás a kiesése, a harmadik körös újonc Malik Willis ugyanis annyira gyenge, hogy a csapatnál inkább a Lions gyakorlócsapatából elhozott Joshua Dobbsra bízták a kezdő pozíciót.

Szintén Titans sérüléshír, hogy a linebacker Zach Cunningham és a pass rusher Bud Dupree is IR-re került, így hacsak be nem jut a Titans az AFC-döntőbe, akkor az ő szezonjuk is véget ért.


A Chargers kivételesen jó híreket kapott, ugyanis Joey Bosa olyan jó állapotba került, hogy a csapat aktiválni fogja az IR-ről a következő három hétben. Az elit pass rusher a harmadik forduló óta nem lépett pályára, de akár az utolsó fordulóra, vagy legrosszabb esetben a wild card körre visszatérhet. Elmondása szerint olyan műtéten esett át, aminek következtében egy régóta húzódó fájdalmat szüntettek meg nála, így jobban érzi magát, mint az utóbbi években valaha.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!