Connect with us

NCAA

Jönnek a Georgia – Ohio State és Michigan – TCU párharcok az NCAA-döntőbe jutásért

Érkezik az év utolsó napja, de az egyetemi futball szerelmeseinek nagyon résen kell lenniük, ha észre akarják venni az évváltást, ugyanis a CFB elődöntők éppen ekkor kerülnek megrendezésre. Azt gondolom, hogy két nagyon izgalmas találkozót láthatunk, ahol valódi sakkjátszmák fognak zajlani.

Peach Bowl: Georgia Bulldogs (1.) vs. Ohio State Buckeyes (4.) – vasárnap 02:00

A későbbi mérkőzés hangzik első hallásra izgalmasabbnak, ahol az egész évet végigdomináló regnáló bajnok Georgia Bulldogs találkozik az utolsó pillanatban becsúszó, de sokak által egyértelműen a playoffba várt Ohio State Buckeyes gárdájával.

Kezdjük azzal az oldallal, ahol az erősség találkozik az erősséggel. Az Ohio State offense ránézésre is a liga egyik legerősebb, legsokoldalúbb egysége, a Georgia védelem pedig messze földön híres. 2017 óta a Buckeyes szerezte a legtöbb pontot, yardot és touchdownt is mérkőzésenként. A Georgia védelem pedig a legkevesebb touchdownt és pontot, illetve a harmadik legkevesebb yardot engedte meccsenként.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!