Connect with us

Hír

Legjobb elkapója nélkül indul ma harcba a Patriots

Ma éjjel a Patriots-Cardinals összecsapással zárul a 14. forduló. Nézzük, melyik csapatnál kik kerültek fel a sérülésjelentésre.

A Patriotsnak a legjobb elkapója, Jakobi Meyers nélkül kell pályára lépnie, ugyanis agyrázkódás miatt kihagyja a találkozót. Neki 593 yardja és 3 TD-je van idén, amivel a legtermékenyebb WR a csapatban – nélküle Nelson Agholornak, DeVante Parkernek, Kendrick Bourne-nak és Tyquan Thorntonnak kell fellépnie. Mellette nem játszik a futó Damien Harris, a kezdő cornerback Jalen Mills és a kezdő tackle Isaiah Wynn sem, ráadásul a másik két tackle, Trent Brown és Yodny Cajuste is kérdőjeles.

A Cardinalsnál sem teljesen rózsás a helyzet, hiszen a kezdő cornerback Byron Murphy nem tudja vállalni a játékot a hátsérülése miatt, illetve nem játszik majd az elkapó Rondale Moore és a guard Rashaad Coward sem. Jó hír azonban, hogy a hét eleji edzéskihagyás ellenére DeAndre Hopkins pályára fog lépni. Van három kérdőjeles játékosa is a csapatnak, a legfontosabb a védőfalember Zach Allen, aki kiválóan teljesít idén. Mellette Jonathan Ledbetter (DL) és Charles Washington (S) kérdőjeles még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!