Connect with us

Hír

Mac Jonest megint aljas játékkal vádolják

A játékvezetők a hétvégén nem vették észre, amikor egy turnover után Mac Jones egy illegális alacsony blokkot hajtott végre a Bengals cornerbackjén, Eli Apple-ön. A védő a meccs után nyíltan panaszkodott az esetre, hogy egy aljas játék volt a Patriots irányítójától, a PFT pedig úgy tudja, hogy a liga kivizsgálja az esetet, hogy kiosszon-e büntetést Jones számára – az eltiltás nem valószínű, de pénzbírság könnyen lehet belőle.

A fenti játék során már jóval lemaradva a visszahordótól Jones bevetődött Apple lábához, ami egyébként szabályba ütközik. Az egyetlen magyarázat rá az lehet, hogy meg akarta akadályozni a védőt, hogy utolérje Tyquan Thorntont, aki megpróbálta utolérni a visszahordót Germaine Prattet, de ez is elég gyenge lábakon áll.

Apple megemlítette nyilatkozatában, hogy Jonesnak van történelme aljas játékokkal, hiszen tavaly Brian Burns lábát csavarta ki, idén pedig egy térddel előre csúszás során rúgta meg elég magasan Jaquan Briskert, konkrétan az ágyékánál. Azokért nem kapott egyébként bírságot, így nem számít visszaesőnek az NFL rendszerében, ettől függetlenül figyelembe vehetik ezeket az eseteket a mostani büntetés kiosztásánál, tehát a jóhiszeműséget nem feltétlen fogják feltételezni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!