Connect with us

Hír

Wentz visszatér a Commanders kezdőjébe?

A szombati 49ers-Commanders találkozón Taylor Heinicke két turnovert vétett három játékon belül, így Ron Rivera főedző lekapta a pályáról és betette a sérüléséből felépülő Carson Wentzet. Az idén trade keretében megszerzett irányító 12/16, 123 yard, TD mutatóval zárt, így nyilván felmerül a kérdés, hogy ki fog kezdeni jövő héten a Browns ellen.

Ron Rivera a mérkőzés után azt mondta, hogy nem fog most hirtelen dönteni erről a pillanat hevében, meg kell nézni a meccsfelvételeket és majd aztán kitalálják, kivel van a legjobb esély a rájátszásra. Tipikus edzői duma, azonban általában ha egy főedző nem áll ki az addigi kezdője mellett, az általában előrevetíti, hogy cserélni fog.

Wentz a tehetségesebb irányító, több dologra képes, több dolgot lehet vele futtatni mint Heinicke-vel, ráadásul érte adtak fel drafttőkét és jelentős pénzmennyiséget, és az utóbbi hetekben már azok a győzelmek sem jöttek össze Heinicke-vel, amik korábban gyenge játékkal igen. Szóval az ő oldalukról érthető is lenne a csere, még ha a csapattársak minden bizonnyal nem is a korábbi 1/2-est preferálnák.

A Commandersnek a saját kezében a sorsa, a Browns és a potenciálisan pihentető Cowboys megverésével biztosan bejutnának a rájátszásba, azonban ha nem sikerül a két győzelem, akkor más eredményeknek is szurkolniuk kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!