Connect with us

Hír

Matt Stafford kikerült az agyrázkódásprotokollból, de egy nyaksérülés miatt mégsem játszik

Matt Stafford kikerült az agyrázkódásprotokollból, jelentette be a Rams főedzője, Sean McVay. Azonban ennek ellenére az irányító nem fog pályára lépni a hétvégén egy nyaksérülés miatt, így John Wolford kezd a címvédőnél.

Staffordnak ez a harmadik kihagyott meccse lesz idén, és mivel a Ramsnek már nincs reális esélye a rájátszásra, így könnyen elképzelhető, hogy már nem lép pályára a szezonban. Ebben az esetben 2092 yarddal, 10 TD-vel és nyolc INT-vel fejezné be az idényt, ami statisztikailag karrierje második legrosszabbja lenne. Ami a helyére beugró Wolfordot illeti: ő idén már kezdett egyszer, de akkor a Rams simán kikapott a szintén csereirányítóval felálló Cardinalstól.

Visszatérve a sérülésekre: a címvédő valami hihetetlenül balszerencsés ilyen téren, ugyanis Stafford mellett többek között kidőlt már a két kezdő elkapó Cooper Kupp és Allen Robinson, a kezdő left tackle Joe Noteboom, a kezdő guard David Edwards, a kezdő safety Jordan Fuller, illetve a liga legjobb védőjének számító Aaron Donald is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!