Connect with us

Hír

Mike Evans 83 yardra az újabb 1000 yardos szezontól

A Buccaneersnek nincs valami jó szezonja, és szemre Mike Evans is várakozások alatt teljesít, azonban szépen csendben így is meglehet neki az 1000 yardos szezon – zsinórban kilencedik alkalommal, amire soha senki nem volt még képes. Ehhez mindössze 83 yardra van szüksége a maradék két meccsen.

Az utóbbi két évben éppen meglett neki az 1000 yard, hiszen 1006 és 1035 yardot termelt, és idén is szoros lesz, hiszen 66 yardot átlagol meccsenként. Nem segített a helyzetén, hogy a Marshon Lattimore-ral való verekedés miatt egy meccset ki kellett hagynia, így a kelleténél eggyel nehezebb átlépni az álomhatárt.

Érdekes egyébként, hogy amellett, hogy a touchdownjai az utóbbi két évben összehozott 13-ről és 14-ről háromra estek vissza idén, a PFF adatai alapján 7 interceptiont is dobott Brady, amikor Evans irányába passzolt. Ilyen sok felé dobott turnover legutóbb Jameis Winstonnal a kezdőben történt meg, az utóbbi két évben összesen öt interceptiont dobott az irányába Brady. Idén viszont valahogy nincs meg a kellő összhang a QB-WR duó közt, épp ezért lehet még impresszívebb, ha Evans zsinórban kilencedik alkalommal is eléri az 1000 yardos határt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!